Bij Ons boerderijwinkel & kaasmakerij, gevestigd op het erf van boerderij 'Doornvoort', heeft een uitgebreid assortiment aan heerlijke kaas- en zuivelproducten, samen met andere verrukkelijke lekkernijen zoals jam, mosterd, sappen en nog veel meer. Bij Ons is echter veel meer dan alleen een boerderijwinkel & kaasmakerij. Het is een fijne (ontmoetings)plek waar je volop kunt genieten van al het moois dat onze prachtige streek te bieden heeft.

 

 

Bij Ons boerderijwinkel & kaasmakerij opgericht door Henk-Jan en Ellen, geloven in een gezamenlijke verantwoordelijkheid voor een gezond landschap en voedselsysteem. Wij zetten ons in voor kortere voedselketens en eerlijke prijzen voor boeren en andere producenten. Bij Ons creëren we niet alleen een platform voor lokale producten, maar willen we ook actief bijdragen aan de verbinding tussen boer, land en stedeling. Samen bouwen we aan een duurzame toekomst.

 

 

Onze kaasmaakster Daphne maakt Bij Ons de lekkerste kazen! De melk komt van haar eigen boerderij, die ze samen met haar man Herman runt. Het maken van een eigen product van de melk van hun kleinschalige boerderij past perfect bij de visie van Bij Ons. We streven naar kortere voedselketens en eerlijke prijzen voor producenten, en Daphne's ambachtelijke kazen vormen daar een smaakvol bewijs van. Op vrijdag kun je Daphne in actie zien tijdens de winkelopening. Houd er rekening mee dat het kaasmaken doorgaans tot ongeveer 14.00 uur duurt, afhankelijk van haar starttijd. 

 

 

Of je nu een liefhebber bent van ambachtelijke kazen, dol bent op verse zuivelproducten of gewoon wilt genieten van de puurheid van lokale smaken,

 

We zien je graag Bij Ons!