Op vakantie?

 Bij Ons boerderijwinkel en kaasmakerij, biedt een uitgebreid assortiment aan naturel- en kruidenkazen die wij indien gewenst voor je vacuümeren. Zo kun je tijdens je vakantie nog steeds genieten van je favoriete kaas. Informeer naar de mogelijkheden en breng een bezoek aan onze winkel of maak gebruik van onze bezorgservice, zodat je alvast kunt beginnen met het inpakken van je spullen terwijl wij jouw (h)eerlijke lokale producten bezorgen. Bekijk onze boerenbestelshop op de website en plaats vandaag nog je bestelling voor jouw aankomende vakantie.

Lees meer »

Bezorgservice voor ouderen

Ontdek onze speciale bezorgservice, bedacht voor ouderen die zich bij slecht weer niet buiten durven te begeven. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om boodschappen te doen of andere benodigdheden te halen, vooral wanneer het weer niet meewerkt. Onze bezorgservice biedt een handige oplossing, waardoor u comfortabel thuis kunt blijven terwijl wij uw gewenste producten bij u afleveren. Vertrouw op ons om u te helpen, ongeacht de weersomstandigheden. U zit niet vast aan een minimale afname, zoals wel het geval is bij onze 'Boerenbestelshop'.

Lees meer »

Wat een jaar!

Nog niet zo lang geleden begon ons avontuur en we wilden even stilstaan om jullie te bedanken. Bedankt aan iedereen die langs is gekomen in de winkel en natuurlijk ook voor de mooie gesprekken.Speciale dank ook aan onze crowdfunders, jullie geloof vormde de basis van ons succes. En aan onze zakelijke partners, bedankt voor  het omarmen van onze producten.

Lees meer »

Cadeau-/kerstpakketten

Wat is er leuker dan zo'n smakelijk en (h)eerlijk pakket vol met lokale lekkernijen te krijgen. Op weg naar de december feestmaand stromen de aanvragen voor kerstpakketten binnen. Download onze flyer over de cadeau- en kerstpakketten of neem contact op voor meer informatie.

Lees meer »

Op weg naar een feestelijke decembermaand...

Wat vliegt de tijd! Na een half jaar ontvangen we nog steeds geweldige reacties van mensen die blij zijn dat deze plek blijft bestaan. Het eerste halfjaar heeft een mooie groei laten zien, en we zijn enorm blij met de ontwikkelingen.

Lees meer »