Henk-Jan en Ellen zijn naast papa en mama van twee kinderen (Floortje en Tijmen) ondernemende mensen met een passie voor (h)eerlijke producten. Lokale consumptie en het bevorderen van korte ketens vinden ze belangrijke onderwerpen. Henk-Jan is 2007 een creatieve onderneming gestart en heeft een achtergrond in grafisch ontwerp en drukwerk en besloot later om zijn focus te verleggen naar een gezonder landschap en voedselsysteem. Hij werkte als vrijwilliger op tuinderijen, deed workshops kaasmaken en was de afgelopen jaren als vennoot verantwoordelijk voor de inkoop van AGF bij een biologische bezorgwinkel. Ellen begon haar carrière als grafisch ontwerpster, maar ontdekte later haar passie voor voeding. Ze startte een foodblog en werkte vervolgens in verschillende restaurants, waar ze gerechten bereidde met respect voor het ambacht en met eerlijke ingrediënten. Drie jaar geleden kreeg zij de kans om een keuken vanaf nul op te zetten en is zij werkzaam als kok en taartenbakker. Ondertussen heeft zij ook een studie Natuurgeneeskunde afgerond.