Bij Ons bij jou thuis!

Bezorgmomenten

Dinsdag (bestel uiterlijk maandag voor 16.00 uur)
11.00 - 13.00 uur Doorn, Leersum, Maarsbergen, Maarn

Donderdag (bestel uiterlijk donderdag voor 12.00 uur)
18.00 - 19.00 uur Doorn, Driebergen, Zeist

Vrijdag (bestel uiterlijk donderdag voor 12.00 uur)
11.00-13.00 Langbroek, Cothen, Wijk bij Duurstede

16.00-18.00 uur Doorn, Driebergen, Zeist

Zaterdag (bestel uiterlijk vrijdag voor 12.00 uur)
9.00-11.00 uur Wijk bij Duurstede, Leersum, Amerongen

 

Bij voldoende interesse kunnen wij ook bezorgen in Woudenberg, Scherpenzeel, Austerlitz, Leusden, Amersfoort, Soesterberg.

Wil jij ook genieten van een krat vol lokale lekkernijen, rechtstreeks bij jou thuis bezorgd? Geen abonnementsvorm... bestel gewoon jouw (h)eerlijke producten bij Ons Boerderijwinkel en Kaasmakerij voor een feestelijk weekend. Ontvang een krat boordevol smaakvolle producten, waaronder onze heerlijke kazen van jong tot oud en je favoriete kruidenkazen voor op de boterham of borrelplank.

Daarnaast bieden we een breed assortiment aan van jammen, sappen, droge worsten, vlees, kip, desembrood, zuivel, honing, bieren, ciders, wijnen, nootjes, kaasdips en andere huisgemaakte producten, Seizoensgroenten, appels, peren en ander fruit.

Haal het zelf op of maak gebruik van onze thuisbezorgservice. 

Mocht je door omstandigheden niet in staat zijn om de deur uit te gaan, dan biedt onze thuisbezorgservice ook een uitkomst.

Controleer de locaties en tijdstippen waarop wij bezorgen. Voeg het bezorg- of afhaalmoment toe aan je winkelwagen, zodat het in je bestelling wordt opgenomen.

Niet alle producten zijn momenteel beschikbaar in de webshop. In de komende periode zullen er meer producten worden toegevoegd. Bovendien zullen er tijdens het seizoen ook meer groenten beschikbaar zijn.