boerderijwinkel@bijonsindoorn.nl | 0624868589 | Langbroekerweg 15 A Doorn

Groentetassen

Bij Ons is het mogelijk om wekelijks groentetassen te bestellen en op te halen, zonder abonnementsvorm. Met het bestelformulier hieronder kun je eenvoudig jouw groentetas bestellen. Kies de maat die bij jouw behoeften past en geniet van een assortiment verse en smaakvolle vers geoogste groenten. Je kunt jouw groentetas ophalen op de dag die jou het beste uitkomt, tijdens de openingstijden van Bij Ons boerderijwinkel en deze afrekenen in de winkel.

Wacht niet langer, geef jouw maaltijden een gezonde boost en bestel vandaag nog jouw groentetas. Het enige wat je hoeft te doen is het formulier hieronder in te vullen. Jouw smaakpapillen zullen je dankbaar zijn!

Als je de groentetas op woensdag/donderdag wilt ontvangen, vragen we je vriendelijk om jouw bestelling uiterlijk dinsdag vóór 18.00 uur door te geven. Voor de groentetas op vrijdag/zaterdag ontvangen we graag jouw bestelling uiterlijk donderdag vóór 18.00 uur. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jouw verse en heerlijke groenten op tijd klaarstaan voor jouw gewenste ophaaldag. Je kunt de tassen ophalen op woensdag en vrijdag vanaf 12.00 uur. Op donderdag en zaterdag staat de tas klaar vanaf 10.00 uur.

Groet,

Ellen & Henk-Jan
Bij Ons boerderijwinkel

 

Inhoud week 48

Groentetas WINTER

  • portie veldsla met een handje frills

  • pompoen black futsu (~800g)

  • 500g boerenkool

  • keuze uit rode kidneybonen (gedroogd), witte bonen (gedroogd) of edamame boontjes (bevroren)

Bestelformulier groentetassenJe kunt de tas ophalen Bij Ons boerderijwinkel en afrekenen in de winkel.

De groentetassen zijn altijd afgestemd op het actuele aanbod!
Wekelijks wordt de inhoud van de groentetas aangepast op basis van wat er op dat moment beschikbaar is. Als een bepaald product niet oogstbaar is, wordt deze vervangen door een ander product. Zo kun je altijd genieten van verse en gevarieerde groenten in jouw tas.