Aanbod aardappelen en groente los

Bij Ons Boerderijwinkel bieden we wekelijks groentetassen en losse groenten aan, vers geoogst van lokale tuinderijen. Eten wat het seizoen te bieden heeft en wat dichtbij geoogst wordt is iets waar we ons voor in willen zetten. Een aantal producten gaan op bestelling. Wil je niet misgrijpen of wil je grotere hoeveelheden van een product hebben dan kan dit uiteraard ook. Stuur ons je bestelling per e-mail, en wij zorgen ervoor dat het klaarligt in de winkel op jouw gekozen ophaaldag.

Als je de groentetas of groente los op woensdag/donderdag in huis wilt hebben, dan ontvangen we graag jouw bestelling uiterlijk dinsdag vóór 18.00 uur. Voor de groentetas en groente los op vrijdag/zaterdag ontvangen we graag jouw bestelling uiterlijk donderdag vóór 18.00 uur. Zo kunnen we ervoor zorgen dat jouw verse en heerlijke groenten op tijd klaarstaan voor jouw gewenste ophaaldag.

Wekelijkse update aanbod groente Bij Ons...

Blijf op de hoogte van ons aanbod van de lokale tuinderijen! Schrijf je in voor onze 'Aanbod groente los' en ontvang wekelijks updates en bestelopties. Plaats je bestelling vóór dinsdag 18.00 uur voor ophalen op woensdag of donderdag, of vóór donderdag 18.00 uur voor ophalen op vrijdag of zaterdag in de winkel.

Aanbod aardappelen en groente los

In de winkel indien voorradig:

Kruimige aardappel

Vastkokende aardappel

Uien

Aanbod groente los

Het kan voorkomen dat bepaalde factoren ervoor zorgen dat iets niet kan worden geoogst. In dat geval zullen we hierover een terugkoppeling geven.