Op weg naar een feestelijke decembermaand...

Gepubliceerd op 13 november 2023 om 13:47

Wat vliegt de tijd! Na een half jaar ontvangen we nog steeds geweldige reacties van mensen die blij zijn dat deze plek blijft bestaan. Het eerste halfjaar heeft een mooie groei laten zien, en we zijn enorm blij met de ontwikkelingen.

Heerlijke kazen vullen nu ons pakhuis, terwijl Bij Ons geleidelijk aan het assortiment uitbreidt. Hoewel het voor sommige klanten wellicht even wennen is, bieden we nu naast de bekende ecologische groenten van Steef en Eef nu ook aardappelen, uien, appels en peren van andere producenten aan. Alles lokaal met een goed verhaal!

Op weg naar de december feestmaand stromen de aanvragen voor kerstpakketten binnen. Download onze flyer over de cadeau- en kerstpakketten of neem contact op voor meer informatie. Delen mag!

Wil je in de week voor Kerst een cadeau- of kerstpakketje laten samenstellen? Dat kan! Doe ons een plezier en bestel via onze website/bestelmodule of stuur ons een mail. Zo ligt je pakket klaar op de gewenste afhaaldag.

In de vriezer vind je momenteel varkens- en rundvlees, evenals desembrood. Binnenkort bieden we ook ijstaarten aan die je kunt bestellen.

We kijken uit naar een feestelijke tijd met jullie Bij Ons!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.