Welkom Bij Ons boerderijwinkel & kaasmakerij

Dé bestemming voor heerlijke kaas rechtstreeks van onze boerderijwinkel! Als echte kaasliefhebber kunt u bij ons genieten van een breed scala aan smakelijke kazen. Van jong en mild tot oud en pittig, we hebben voor elk wat wils.

Onze koeien leveren de melk waaruit onze ambachtelijke kazen worden gemaakt. Met liefde en vakmanschap bereidt onze kaasmaakster een uitgebreide selectie kazen voor uw smaakpapillen. Ontdek de volgende variëteiten in onze winkel:

  1. Koe kaas: Onze koe kaas is een ware traktatie, gemaakt van verse melk rechtstreeks van onze eigen koeien. Met zijn romige textuur en milde smaak is dit een geweldige keuze voor iedereen die van traditionele koeienkaas houdt.

  2. Jong: Onze jonge kaas is zacht en smeuïg van textuur, met een subtiele smaak. Perfect voor liefhebbers van milde kazen.

  3. Jong belegen: Deze kaas heeft iets meer karakter dan de jonge kaas, met een licht pittige smaak. Ideaal voor degenen die op zoek zijn naar een iets vollere smaak.

  4. Belegen: Onze belegen kaas heeft een rijpingsproces ondergaan en heeft daardoor een stevigere textuur en een rijkere smaak. Een geweldige keuze voor liefhebbers van traditionele belegen kazen.

  5. Extra belegen: Voor degenen die van intensere smaken houden, is onze extra belegen kaas een uitstekende keuze. Met zijn volle, pikante smaak en een stevige structuur is dit een favoriet onder kaasliefhebbers.

  6. Oud snijbaar: Onze oud snijbare kaas is heerlijk en vol van smaak. Perfect om te snacken maar ook te gebruiken op de boterham.

  7. Oud brokkel: Deze variant van onze oude kaas is verkruimeld voor het gemak. Het is een uitstekende keuze voor het toevoegen van een intense smaak aan uw favoriete gerechten.

Naast onze eigen kazen bieden we ook biologische koe kazen uit Schalkwijk en biologische geitenkaas van de geitenboerderij uit de streek. Deze kazen zijn zorgvuldig geselecteerd om u een divers assortiment aan te bieden.

Of u nu een fervent kaasliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke kaaservaring, onze boerderijwinkel verwelkomt u met open armen. Kom langs en ontdek de verrukkelijke smaken van onze ambachtelijke kazen!